hits

Test: Skruf Myntablad Slim White + Ofte stilte spørsmål

Det er ikke spesielt ofte at en Skruf-type vekker min interesse, men det har seg nå slik at når de først kommer med noe interessant så må jeg teste det.
Kjør test av en av norges eneste økologiske snustyper; Skruf Myntablad Slim White!


 

Lukt:
Lukt for meg er en av faktorene som setter et førsteinntrykk, og Skruf Myntablad består dette. Lukten er frisk, og minner om en svak blanding av mint og frosted, uten noe framtredende tobakkslukt. Dette gir meg en god følelse, og gir meg lyst til å smake.

Porsjonen:
Porsjonen er av typen Slim White, noe jeg igrunn ikke setter pris på. Til tross for dette skal jeg gi en rettferdig dom.
Porsjonen virker til å ha litt ekstra tobakk i seg i forhold til andre Slim White-typer. Den har også lite fuktighet, noe som gjør at den bruker lengre tid på å renne. Positivt for de som ikke liker at det renner, negativt for en som setter stor pris på smak.Smak og nytelse:
Smak er som tidligere nevnt veldig viktig for meg i snus-sammenheng. Skruf Myntablad smaker det samme som den lukter (en blanding av mint og frosted), og for meg er dette en god smak. Smaken sitter lenge, og svir fint i overleppa. Ikke noe utenom det vanlige med andre ord.
Nytelsen gir jeg  ikke toppscore, med en styrke som ikke helt overbeviser meg. Skruf har merket denne med "Styrke 2" , noe jeg tipper ligger på et sted mellom 8-10mg nikotin per gram. De fleste foretrekker denne styrken, så jeg vil spå at denne snusen kan bli populær. Videre gir snusen som sagt en sviende følelse, som pusher inntrykket litt oppover.

Konklusjon:
Skruf Myntablad Slim White er en økologisk snus som appelerer til folkegruppen som ønsker et kosthold deretter. Snusen er god på smak, og passer for de aller fleste grunnet styrke og form.
Andre kundegrupper denne snusen vil være et alternativ for er de som til vanlig bruker bl.a Skruf Slim Fresh White, der jeg anser Myntablad som et bedre alternativ.

Kos deg med snusen!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Spørsmål (Q) : Kan du fortelle meg hvor du får kjøpt (forskjellige snustyper)?
Svar (A) : Nei, igrunn ikke. Hovedregelen tilsier at dagligvareforretninger, kiosker og bensinstasjoner for det meste fører "vanlige" merker som General, Skruf, Nick & Johnny osv. og spesialforretninger fører merker som Thunder, Odens og Jacobsson. Hvilke snustyper som blir solgt hvor er umulig for meg å lage et register over, da det er helt opp til hver enkelt utsalgssted om hva som blir solgt. Dette gjør at en Kiwi-butikk kan selge General Extra Sterk Porsjon, mens en annen Kiwi-butikk ikke selger denne. Dette gjør at du bare må forhøre deg i forskjellige butikker om de har typen du ønsker.

Q: Kan du teste Slim/White versjonen av en snus du tidligere har testet?
A: Når jeg skaffer snus til test prioriterer jeg aller helst løs/mørk porsjon, da det er her det virkelige potensialet kommer frem. Både nikotin og smak kommer bedre fram, og gir stort sett et bedre inntrykk.
På ett eller annet tidspunkt kommer jeg sikkert til å teste en Slim/White versjon av noe jeg tidligere har testet, men det tar jeg som det kommer.

Q: Kan du sende meg en smaksprøve?
A: Nei. Jeg kan hinte deg til steder hvor du kanskje får kjøpt snusen jeg tester, men utenom det så sender jeg ikke snus.

Q: Kan jeg sende deg en smaksprøve?
A: Gjerne det, send en mail til snuselsker@hotmail.com eller en melding på facebook.

Q: Hvilken snus anbefaler du?
A: Personlig foretrekker jeg Thunder Coolmint og Thunder Ultra Raspberry, men bare prøv deg fram. Smaken er som baken: delt.

Det var spørsmålene for denne gang. Følg gjerne med på bloggen videre, så  kjører jeg sikkert flere runder senere.

 

4 kommentarer

Victoria

08.07.2016 kl.00:48

Den skal jeg lete etter neste gang jeg er i Sverige :D Elsker skruf, det er jo trossalt "jentesnus"

snuselsker

08.07.2016 kl.09:52

du finner den i norge (Y)

Bjørn

19.10.2016 kl.15:27

hei vet du hvor jeg kan kjøpe noe som ligner på HAAKAN Snus

snuselsker

19.10.2016 kl.18:17

Bjørn: Hawken, Wintergreen-smak. Ta en tur innom en kiosk (7eleven/narvesen/bensinstasjon) og let der. Oden's , Thunder og Jacobsson's har alle gode Wintergreen-typer, da i porsjon.

Skriv en ny kommentar