hits

Test: Crafted Snus Whisky

Vi vet allerede at Conny Andersson (snuskongen) har skapt et mesterverk av en whisky-snus.
http://snuselsker.blogg.no/1456690625_test_islay_whisky_snu.html
Nå har han snudd nesen bort fra GN (Islay, Odens), og begynt å lage en ny whisky-snus for AG (Kapten). Kan kongen konkurrere mot seg selv?

Kjør test av Crafted Snus Whisky! (Tilsendt fra Sørensen Tobakk i Bergen)

Porsjon:
I testen om Islay-snusen skrev jeg at den var brutalt våt. Crafted-snusen går langt forbi dette, og det virker som om en god del whisky har blitt helt oppi boksa, latt den trekke litt, og rester har blitt helt ut igjen. Det skal ikke mye kniping på snusen for at snusjuicen renner ut, noe som kan skremme noen, men jeg synes dette er helt suverent til en smakssnus. Porsjonen er også hakket større enn annen snus, i likhet med mye annet fra AG.

Smak:
Smaken til Crafted Snus Whisky er himmelsk. Med en gang kjenner du en kraftig whisky-smak som sitter godt, med kvalitets-tobakk i bakgrunnen. Whisky-snus har visstnok en tendens til å være litt søtere enn whisky i flytende form, og hakket mildere. Grei fordel siden det gjør at den kan brukes av de som ikke drikker så mye whisky. Jeg er ikke en whisky-kjenner så jeg greier rett og slett ikke å forklare forskjellen på denne og Islay på en god måte, men sammenlignet med Islay er denne litt søtere, og litt luftigere å ha med å gjør. Litt som en tørr og søt vin, bare whisky.

Konklusjon:
Conny Andersson har gjort det igjen, og har igjen skapt en suveren whisky-snus. Jeg vil ikke påstå at den er bedre eller dårligere enn Islay, siden begge to er av ypperste klasse. Crafted har litt mer nikotin i seg, men ikke så mye at (unnskyld ordbruken) "lettvekterene" ikke kan bruke den. Denne snusen får et anbefalt-stempel av meg, og anbefaler alle å teste ut.

Kos deg med snusen!

7 kommentarer

hansson42

16.03.2016 kl.19:21

Spennende. Denne skal jeg teste selv :)

snuselsker

16.03.2016 kl.20:28

hansson42: Det må du! Gi meg gjerne tilbakemelding på hva DU syntes, alltid kjekt å se om min mening matcher andres :)

V

16.03.2016 kl.19:48

Hei, jeg lurer på hvilken snus som er svak, tenker å prøve ut snus. Prøvde Epok av en vennine og det likte jeg veldig, noe sånn type snus man for tak i Norge? Har du noen forslag? :-)

snuselsker

16.03.2016 kl.20:27

V: Hvis du likte Epok så anbefaler jeg Epok :) Der er forferdelig mye snus der ute som er "svak". Mange forskjellige smaker, og former. Hvis du liker mint, men ikke vil at snusen skal vises eller renne har du Lundgrens Freshmint, hvis du føler deg litt mer klassisk har du General Original i brun porsjon..
Gi meg litt mer å gå på så kan jeg hjelpe deg å finne en snus som passer deg godt :)

hansson42

16.03.2016 kl.23:35

I will :) Blir en sverigetur til uka, og tar med denne da :)

snuselsker

16.03.2016 kl.23:40

hansson42: Kos deg! Si hei til Marcus på Swedish Match-butikken på Nordby for meg :D

hansson42

22.05.2016 kl.02:40

Har nå testet den og ELSKER den :D Fantastisk kvalitetssnus med god smak av Whiskey! Kjøper den hver gang jeg over grensen!

Prøv gjerne nye Mackmyra fra General også, den er faktisk veldig god :)

Skriv en ny kommentar