hits

Test: Gotländskt Påskesnus

(Dette er et sponset innlegg)

Til tross for at påsken ikke er her før om en stund har butikkene nå begynt å få Påskesnus i hyllene.
Gotlandssnus er en røver når det kommer til smaker. De produserer bl.a Jakobsson's-serien, som har alt fra Melon til Eple, og har slått godt an med Sesongsnus. Jeg har tidligere testet Julesnusen fra denne serien, og det var en positiv opplevelse:
http://snuselsker.blogg.no/1445250317_test_gotlndskt_julesn.html
Hvordan står påskesnusen opp mot dette?

Testen er under neste bilde:

Smak:
På boksen står det tydelig: Apelsinchokolad. Appelsinsjokolade.
Freia har en sesong-sjokolade som slippes i påsken som er formet som, og smaker som en appelsin. Hvis du er kjent med denne, er du kjent med Påskesnusen. Lukten er helt identisk til denne og gir en skikkelig påskefølelse allerede når du åpner boksen. Smaken er også helt identisk, men litt mildere på smak enn selve sjokoladen. Dette mener jeg er et taktisk valg av Gotlandsk, for dette gjør at snusen ikke får en kvalmende smak.
Påskesnusen holder det de lover, og leverer varene helt perfekt når det kommer til en skikkelig påskesnus.

Porsjon og nytelse:
Porsjonen er av vanlig type med standard nikotinstyrke. Siden dette er en typisk smakssnus er dette det beste valget. Porsjonen er litt tørrere enn mye annen snus, men det merkes svært lite. Utenom det så kjenner man smaken raskt og lenge, og nikotinstyrken gjør at alle kan bruke denne nydlige påskesnusen.


Konklusjon:
Gotlandskt Påskesnus er en suveren snus som holder det de lover. Spesielt i påsken er dette en snus som virkelig slår an. Snusen passer fint for alle, og er et anbefalt kjøp som gjør at du vil glede deg til påske år etter år.

Takk til Gull & Cigarer i Ålesund for dette eksemplaret til test!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar